Ota Yhteyttä

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

ILMA-VESILÄMPÖPUMPULLA PUHDASTA JA TALOUDELLISTA LÄMPÖÄ KOTIISI

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilma-vesilämpöpumpun, kun käytössäsi on vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä. Järjestelmä voidaan asentaa joko pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai se voi toimia lisänä toisen järjestelmän rinnalla.

Ilma-vesilämpöpumppu on helppokäyttöinen ja voit säästää sen avulla jopa 60 prosenttia lämmityskustannuksistasi.

Kannattava investointi

Valitsemalla ilma-vesilämpöpumpun voit saavuttaa jopa 1 500 – 2 000 euron vuotuiset säästöt verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen. Koko elinkaarensa aikana ilma-vesilämpöpumppu voi tuottaa useiden kymmenien tuhansien eurojen säästöt. Lisäksi voit odottaa asuntosi arvon kasvavan.

Mukavuutta asuintiloihin

Ilma-vesilämpöpumpulla hallitset kodin lämpötilaa ja nautit tasaisesta lämmöstä läpi vuoden. Ilma-vesilämpöpumppujen etäohjaus ja älykkäät toiminnot takaavat helpon ja mukavan käytön.

Ympäristötietoinen valinta

Energiatehokkaan ja ympäristöystävällisen ilma-vesilämpöpumpun valinta pienentää merkittävästi hiilijalanjälkeäsi. Ilma-vesilämpöpumppumme hyödyntävät ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, jolloin niiden hiilijalanjälki on kuusi kertaa pienempi verrattuna vanhoihin malleihin.

Kauttamme saat kokonaisvaltaisen ratkaisun talotekniikkaan niin lämmön, veden kuin ilmanvaihdonkin suhteen – suunniteltuna, asennettuna, käyttöönopastettuna ja huollettuna.

Valikoimamme

mitsubishi_electric_lampopumput_logo_transparent
alpha_innotec_transparent
GREE_logo